Steeds meer bedrijven wensen te investeren in duurzame zakelijke reizen. D-travel ondersteunt die wens met plezier en biedt diverse mogelijkheden hier daadwerkelijk werk van te maken.

Zo werken wij samen met hotels die duurzaamheid tot hun doel hebben gesteld en stellen wij u in staat om eenvoudig tot een CO2 compensatie van uw reis over te gaan.

Duurzame hotels

D-travel werkt samen met diverse hotels die bewust kiezen voor hotelmanagement met een "green touch". Zo zijn deze hotels allen gecontroleerd op effectief duurzaam beleid, eerlijke en gelijke behandeling van de medewerkers, respect voor de lokale tradities en respect voor alles wat leeft.
Onze teams informeren u graag over de locaties van deze hotels en mogelijkheden om uw zakenreis desgewenst "groen" in te kleuren.

CO2 compensatie

Om de impact van reizen zo klein mogelijk te maken kan de CO2-uitstoot worden gecompenseerd. Daardoor wordt er gezorgd dat een hoeveelheid CO2 uitstoot door deze reis op de wereld wordt verminderd. Dit wordt gedaan door verschillende klimaatprojecten, die zijn gecertificeerd door de internationale Gold Standard. Dit betekent dat de projecten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en levert een garantie dat de projecten daadwerkelijk de uitstoot elders verminderen. Wij hebben een samenwerking met de South Pole Group om CO2 compensatie mogelijk te maken. Deze partij zal voor ons de CO2 compenseren via de volgende drie, door de ANVR gekozen projecten:

- Windenergie in Taiwan
- Zonne-energie in Thailand
-
Kookovens in Ghana

Onze medewerkers informeren u graag omtrent de kosten inzake het compenseren van de aan uw reis gerelateerde CO2 uitstoot.

Email icon Nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden bij het inschrijven, probeer het later nogmaals

Wij hebben u een e-mail gestuurd ter confirmatie van uw e-mailadres, klik op de meegestuurde link om de inschrijving te voltooien.

2020 | Zeno