Groepsreizen & Incentivereizen

D-travel beschikt over een gespecialiseerd team vakmensen. Zij zijn dagelijks bezig om de reisplannen van o.a. bedrijven, sportbonden, verenigingen, stichtingen en/of particulieren, in nauw overleg met de klant, invulling te geven.

Wij lichten onderstaand graag toe welk scala aan mogelijkheden wij voor uw organisatie in petto hebben.

GROEPSREIZEN

D-travel beschikt over een zeer ruime ervaring in het samenstellen van op maat gesneden reizen voor groepen varierend tussen 10 en 200 mensen. Zo zijn wij reeds jaren de Official Travelpartner van o.a. Special Olympics Nederland, Worldskills Netherlands en de Nederlandse Softballbond voor wie wij zowel de Nederlandse teams als hun supporters vervoeren.
Voor de zakenmarkt hebben wij diverse handelsdelegaties georganiseerd en het lokale programma tot in detail ingevuld. Tevens hebben wij inspiratie- en/of marketing gerichte reizen opgezet, waar in diverse gevallen de combinatie werd gezocht met het bezoeken van een internationale vakbeurs. Wij werken daarbij nauw samen met marktleidende vakbladen en grote internationale beursorganisaties of de zakelijke opdrachtgever.
Niet alleen de zakelijke markt benadert onze teams met verzoeken een groepsreis samen te stellen. Ook met studentenverenigingen, particuliere globetrotters en opleidingen werken we plezierig samen.

Ons ervaren team luistert naar uw wensen, denkt mee met uw specifieke budget en selecteert voor u uit de vele mogelijkheden de best mogelijke invulling van uw reisplannen. Vervolgens ontvangt u een scherpe, op maat gesneden offerte en wordt u zorgvuldig geïnformeerd omtrent de voorwaarden van de reis.
De Groepsafdeling van D-travel streeft er naar u volledig te ontzorgen en vakkundig te adviseren!

INCENTIVE REIZEN

De overweldigende natuur van IJsland met een 4-wheeldrive Jeep ervaren, logeren in een ijshotel om de volgende dag in een hondenslee door Lapland te racen, je volledig één voelen met de natuur in een hete luchtballon boven Marokko, een racemiddag in Zandvoort afgesloten met een uitbundige BBQ op het strand of een helicoptervlucht boven de Grand Canyon in de USA. Zomaar een greep uit de uitdagende events die ons team voor diverse bedrijven heeft samengesteld.

Beleeft uw bedrijf een jubileumjaar, wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet of wilt u met een groep belangrijke relaties op een exclusief resort een aantal dagen een sterke band opbouwen? Dan is D-travel uw partner!
Ons incentive team vult jaarlijks vele reizen in waar grenzen wegvallen. Incentive reizen kunnen zo groots of zo intiem als u wilt worden opgezet. Ervaar wat de magische combinatie van bv. een zakelijke ochtendbijeenkomst in een voor u ingerichte conferenceroom, gevolgd door een lunch en een mindblowing gezamelijke excursie, voor uw verstandhouding met de genodigden doet!
Laat u informeren en inspireren door de plannen die ons incentive team samen met u gaat opzetten. Zij luisteren zorgvuldig naar uw wensen, het aantal deelnemers, budgetten, do's en dont's en presenteren u vervolgens een reisplan dat een topevenement verzekert. U krijgt van start tot finish twee vaste contactpersonen toegewezen zodat u op elk gewenst moment met een 100% geïnformeerde D-travel specialist kunt overleggen.

Interesse? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op!
T. 088 555 4999
M. info@d-reizen.nl

Email icon Nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden bij het inschrijven, probeer het later nogmaals

Wij hebben u een e-mail gestuurd ter confirmatie van uw e-mailadres, klik op de meegestuurde link om de inschrijving te voltooien.

2020 | Zeno