d-travelnews

Lees hieronder onze nieuwsberichten

United Airlines neemt 'voorgoed' afscheid van wijzigingskosten

01-09-2020

  

United Airlines heeft onlangs namelijk aangekondigd dat bijbetalen voor ticketwijzigingen binnen de VS voorgoed in de ban wordt gedaan.

De aangekondigde maatregel heeft betrekking op alle standaard Economy- en Premium-tickets voor – let wel – uitsluitend binnenlandse vluchten. Op dit moment is het omboeken op internationale routes, ook voor internationale reizigers, tot 31 december a.s gratis maar of in dit in de toekomst blijvend zal zijn is de vraag.

United breidt de service vanaf 1 januari 2021 nog iets verder uit. Vanaf dan kunnen reizigers gratis ‘standby’ komen te staan voor een andere vlucht tussen dezelfde bestemmingen op dezelfde dag van de oorspronkelijk gekozen vlucht, ongeacht het soort ticket of de gekozen reisklasse. In het geval er plaats beschikbaar is, mogen passagiers mee. Dit geldt ook voor internationale vluchten.

 
 
 
 
 

Thalys gaat weer vaker rijden

26-08-2020

 

De Thalys biedt vanaf 30 augustus weer catering aan in haar treinen. Eerder werd deze service, als gevolg van de de COVID-19 uitbraak  lange tijd opgeschort. Dit betekent dat de Welcome Bar weer open gaat en Premium-passagiers als vanouds een maaltijd bij hun stoel geserveerd krijgen.

Deze zomer reed de Thalys op doordeweekse dagen vier keer van Nederland naar Parijs Gare du Nord (en één keer tot aan Brussel-Zuid), maar volgende week wordt het aantal dagelijkse ritten naar de Franse hoofdstad opgevoerd tot zeven. De Thalys naar Disneyland Parijs (Marne-la-Vallée) en luchthaven Charles de Gaulle rijdt voorlopig niet.

Onze teams informeren u graag over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.

 

KLM voegt Poznan aan netwerk toe

17-08-2020

Door de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande reisbeperkingen in een aantal landen is het oorspronkelijke netwerk van KLM uitgedund. De luchtvaartmaatschappij kijkt daarom naar nieuwe kansen op de markt.

Vanaf 25 oktober wordt er dagelijks naar Poznan gevlogen met een Embraer 175 van KLM Cityhopper. Die biedt plaats aan 88 passagiers.

Private jets de oplossing voor zakenreizend Nederland?

05-08-2020

De teams van d-travel merken de laatste tijd dat bepaalde bedrijven het plannen van, de voor hun noodzakelijke, zakentrip niet langer willen uitstellen. Een toenemend aantal bedrijven hebben ons de afgelopen periode benaderd om te informeren naar het reizen per Privéjet.
Daar d-travel doorgaans een uiterst scherp, en volledig op de wensen toegepast, voorstel kan maken willen we u deze informatie niet onthouden.
Heeft u plannen voor een vakantiereis en/of zakentrip waarbij u het toestel uitsluitend met uw familie of medewerkers bezet MAIL ons dan vrijblijvend voor een offerte op maat, want

een Private Jet =  uw Private Space

 

 

KLM start nieuwe lijndienst naar Saoedi-Arabiƫ

05-08-2020

De bestemming wordt vier keer per week aangevlogen. Op de terugweg naar Schiphol wordt een tussenstop gemaakt in Dammam, dat al onderdeel was van het netwerk. De vlucht naar Riyad en Dammam vertrekt elke maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. KLM zet op de route een Airbus A330-200 in, die plaats biedt aan 18 passagiers in Business en 246 in Economy Class.

KLM kondigde tegelijk aan dat Muscat in Oman vanaf 3 augustus in combinatie met Abu Dhabi wordt aangevlogen. Op die route, die drie keer per week wordt aangeboden, zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 787-9 Dreamliner in. Die telt 30 stoelen in Business en 264 in Economy Class.

Vanaf 29 september komen Koeweit en Bahrein weer bij het netwerk, met drie vluchten per week.

Finland vanaf 13 juli weer open voor Nederlandse reizigers

09-07-2020

Daardoor zijn onder andere Nederlanders en Belgen vanaf 13 juli weer van harte welkom.

Tot nu toe gold dat reizigers na aankomst veertien dagen in zelfquarantaine moesten. In juni liet Finland die eis al vallen voor reizigers uit Denemarken, Estland, IJsland, Letland, Litouwen en Noorwegen.
Vanaf 13 juli zijn ook reizigers uit Australië, België, Cyprus, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije en Zwitserland weer zonder restricties welkom.

Finnair kondigde eerder al aan het aantal vluchten naar Europese bestemmingen flink uit te breiden. Ook Tokio, Seoul en Hongkong zijn weer in de dienstregeling opgenomen, en de luchtvaartmaatschappij wacht nog op toestemming voor vluchten naar Shanghai.

Vanaf heden gezondheidsverklaring voor vliegen vanaf NL airports

16-03-2020

Vanaf heden is het voor passagiers, vertrekkend vanaf een Nederlandse luchthaven, verplicht op de airport een gezondheidsverklaring te overleggen.

In tegenstelling tot wat sommigen denken, hoeft u de gezondheidsverklaring niet bij de huisarts aan te vragen. Het formulier kan worden gedownload, worden geprint en vervolgens door de passagier zelf naar waarheid worden ingevuld.

Klik hier om naar het formulier te gaan.

Vergeet ook niet om een mondkapje mee te nemen. Het dragen is vanaf verplicht bij de check-in, de security checks en het boarden. Bij vrijwel alle maatschappijen moeten passagiers er ook eentje in het vliegtuig dragen. Sommige maatschappijen delen ze gratis uit, maar de meeste niet.

Email icon Nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden bij het inschrijven, probeer het later nogmaals

Wij hebben u een e-mail gestuurd ter confirmatie van uw e-mailadres, klik op de meegestuurde link om de inschrijving te voltooien.

2020 | Zeno